Lucie na stadionech končí! Příští rok to roztočí v regionech!

Lucie (hudební skupina)

Autor: ČTK

27. listopadu 2018 20:55

Skupina Lucie bude po stadionovém turné, které zakončila minulý týden třemi koncerty v pražské O2 areně, pokračovat v koncertování i v roce 2019. Nové turné k albu EvoLucie zahájí 20. června v plzeňském Lochotínském amfiteátru. Pokračovat bude deseti listopadovými vystoupeními. Poslední koncert se uskuteční 28. listopadu v třinecké Werk Areně. ČTK o tom za kapelu informoval Roman Helcl.

Vedle Třince a Plzně se Lucie představí v Hradci Králové, Liberci, Ústí nad Labem, Karlových Varech, Českých Budějovicích, Jihlavě, Znojmě, Zlíně a Olomouci. Na většině míst minimálně 15 let nekoncertovala.

"Kapela pokračuje v činnosti a vyráží za fanoušky do regionů. V menších halách jim bude mnohem blíž a koncerty tak dostanou další rozměr. Lucie na všechny zastávky přiveze vizuály a zmenšenou show, kterou nedávno předvedla na vyprodaných stadionech," uvedl manažer skupiny Ladislav Vajdička z vydavatelství BrainZone.

Čtveřice David Koller, Robert Kodym, P. B. Ch. a Michal Dvořák hrající ve stejném složení více než 30 let vydala nové album po dlouhých 16 letech. Mezi 22 písničkami, které na nedávno skončeném turné zazněly, bylo pět novinek. Skladbami na EvoLucii přispěli všichni členové, o většinu textů se postaral Kodym. Ten sám desku zařadil mezi dvě až tři nejpovedenější v historii skupiny.

Témata: Lucie (hudební skupina)