V Praze vystoupí legendární Depeche Mode! Jak to bude s dopravou?

Depeche Mode

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. července 2023 9:21

Dnes večer vystoupí kultovní kapela Depeche Mode na koncertě v pražských Letňanech, kde představí své patnácté studiové album s názvem "Memento Mori".

Toto album bylo vydáno na jaře letošního roku. Koncert je fanoušky velmi očekávaný a podle pořadatelů je již vyprodaný, očekává se účast více než 60 000 fanoušků. Otevření vchodů na koncert je naplánováno na 15:00 a organizátoři připravili dopravní opatření kvůli akci.

Jako předskokan vystoupí domácí synthpopová skupina Lakeside X, která bude doplněna již dříve ohlášenou německou předskupinou Hope. Depeche Mode zahájí své vystoupení v 20:15.

Bohužel fanoušci nebudou moci vidět klávesistu Andrewa Fletchera, který byl jedním ze zakládajících členů skupiny. Andrew Fletcher zemřel loni v květnu ve věku 60 let na následky disekce aorty.

Pražský dopravní podnik v souvislosti s konáním koncertu Depeche Mode doporučuje návštěvníkům využít linku metra C a vystoupit na stanici Letňany. Parkovací možnosti v místě koncertu jsou velmi omezené.

Po skončení koncertu bude dopravní podnik provoz posílit a poslední souprava metra odjede ze stanice Letňany v 00:30. V případě potřeby budou mimořádně provozovány i první dva spoje noční autobusové linky číslo 911 směrem od Výstaviště Letňany do centra. 

Témata: Depeche Mode