Guns N' Roses se po pěti letech vrací do Prahy!

Koncert, ilustrační foto

Autor: ČTK, stars24.cz

18. června 2022 9:31

Do Česka se dnes po pěti letech vrátí americká rocková skupina Guns N’ Roses. Původně měla v Letňanech vystupovat již v roce 2020, ale turné bylo kvůli koronaviru přerušeno.

Kapela pro dnešek slibuje slibuje přes tři hodiny trvající set složený z více než 25 skladeb. Vedle hitů jako Welcome to the Jungle, Sweet Child O’Mine, Paradise City nebo November Rain by nemělo chybět několik převzatých skladeb včetně novinky Back in Black od AC/DC, ve kterých zpěvák Axl Rose zaskakoval za indisponovaného Briana Johnsona.

Z původní sestavy z roku 1985 je v kapele zpěvák Axl Rose, na sólovou kytaru hraje Slash a na basu Duff McKagan. Doplňují je kytarista Richard Fortus, Frank Ferrer na bicí a klávesisté Melissa Reese a Dizzy Reed.

Guns N’ Roses do Česka přijíždí počtvrté, poprvé tu kapela hrála v květnu 1992 na pražském strahovském stadionu. Jako předskokani vystoupí americký kytarista Tyler Bryant se skupinou The Shakedown a další americký kytarista Gary Clark Jr. Areál bude otevřený od 15:00 hodin. Guns N’ Roses by na pódium měli dorazit v 18:45 hodin a konec je ohlášený na 22:15.

Témata: Skupina Guns N' Roses Koncert