Hvězdy Superstar se vrací! Sámer Issa a Martina Balogová vydali tuhle vánoční píseň

Sámer Issa a Martina Balogová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. prosince 2017 17:26

Každý je zná, většina si je ještě pamatuje z obrazovek a řada z nás jim fandila. Hvězdy Superstar se vrací na scénu a vydávají jeden singl za druhým. Pozadu nezůstali ani Sámer Issa a Martina Balogová, kteří nazpívali novou vánoční píseň.

Vánoce jsou čas lásky, klidu a míru. Přesto se mohou české pěvecké hvězdy s novinkami skoro přetrhnout. Aby ne, když jim mohou v tento čas vydělat pěkné peníze. Pozadu proto nezůstali ani Sámer Issa a Martina Balogová, kteří nazpívali song Láska taje jako sníh.

"Většina z Vás se mě poslední dobou intenzivně ptá, zda bude i ode mě k vidění něco vánočního. Rozhodl jsem se, že ANO. Vánoce jsou svátek, při kterém bychom měli alespoň na chvíli zastavit čas - o tom už jsem zpíval, nicméně nyní mluvím o jistých momentech, které je potřeba zachytit a obklopovat se jimi po celý život," napsal Issa na Facebooku.

"A tak jsem do našeho nového videoklipu, který jsem natočil společně s Martinou Balogovou zakomponoval právě tyto chvíle, které bychom měli v tom předvánočním stresu mezi sebou sdílet. K Vánocům neodmyslitelně patří radost, láska, štěstí, plno úsměvů ve tvářích a splněná přání," dodává Issa.

Jedním aspektem, který k Vánocům neodmyslitelně patří, je podle něj právě hudba. "Hudba je právě tou radostí a zároveň medicínou, která prorůstá až do nitra duše. Až si tenhle videoklip pustíte, zastavte se a přemýšlejte nad svými pocity, které Vás vedou ke štěstí.. Mějte však na paměti, že láska taje jako sníh," doplnil zpěvák.

Témata: Sámer Issa Martina Balogová