Stallone nemá dost! Po Rockym i Rambovi se vrací v Escape Plan

Escape Plan 3 (film) 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. května 2019 11:52

Vracel se jako Rocky a Rambo, teď se Sylvester Stallone už poněkolikáté vcítí do role odborníka na útěky z vězení. Třetí díl filmové série Escape Plan (Plán útěku) dorazí do Česka na začátku letních prázdnin.

Americké i tuzemské filmové weby se sice shodují, že o další pokračování série Escape Plan (Plán útěku) nestály, ale Sylvester Stallone už je známý tím, že jeho postavy nejsou na jedno použití. Po Rockym a Rambovi se tedy vrací i jako odborník na vězeňské systémy Ray Breslin, a to dokonce už potřetí.

Série odstartovala před šesti lety filmem, který dal poprvé dohromady na jednom filmovém plátně Stallonea a Arnolda Schwarzeneggera. To ještě filmoví diváci ocenili, snímek má dodnes na ČSFD 74 procent. V dalších dílech už je však Stallone bez slavného parťáka.

Ve třetím díle se vrátí alespoň jeho kolega z druhého dílu Dave Bautista, oběma jim pak budou sekundovat Jaime King, Harry Shum jr., Russell Wong nebo rapper 50 Cent. Režie se ujme Stalloneův starý známý John Herzfeld.

Třetí díl Escape Plan: The Extractors má naplánovanou premiéru na 2. července, čekání si můžete zkrátit zhlédnutím nového traileru, který je přiložen uvnitř článku.

Témata: Escape Plan 3 (film) Sylvester Stallone filmy