Jak se moří revizoři? Takhle bude vypadat nová česká komedie!

Jak se moří revizoři 10

Autor: Dita Svobodová, stars24.cz

9. srpna 2018 20:45

Tvůrci rodinné komedie Jak se moří revizoři v těchto dnech pustili do světa očekávaný trailer. Zkraťte si tak jeho prostřednictvím čekání na novinkový snímek s Danou Morávkovou a Petrem Baťkem v hlavních rolích.

Trailer k rodinnému snímku Jak se moří revizoři osmadvacetileté režisérky Evy Toulové je venku! Fandové české kinematografie se tak konečně podívají na první ochutnávku z filmu, který má nakročeno navázat na slavné komedie typu S tebou mě baví svět.Revizoři budou doslova nabití komediálními scénkami, které navíc obohatí skvělé herecké výkony. Mladá režisérka si totiž po Šťastné a Caminu na kolečkách vybrala pro svůj třetí "celovečerák" samá hvězdná jména známá z populárních seriálů a dokonce i z přehlídkových mol. Ve filmu tak uvidíte Danu Morávkovou, Petra Baťka, Michaelu Tomešovou, Ladislava Ondřeje, Annu Kulovanou a Andreu Kalousovou s Anetou Vignerovou.

Právě spolupráci s obsazením si nemůže Eva Toulová vynachválit. „Všichni jsou skvělí, především náš hlavní hrdina Péťa Batěk, který se pro postavu revizora doslova narodil a dává jí víc než maximum. Jediné, s čím byl trochu problém, tak s nacházením společného času k natáčení, ale to se dá při obsazení takto vytížených herců očekávat,“ nechala se slyšet.Na své si pak přijdou milovníci komických situací i pikantnějších scén. Ty ve scénáři „schytala“ především postava, kterou ztvárňuje Michaela Tomešová. „Peprných scén tam máme opravdu požehnaně, především u role Karin. Ta si nedokáže vybrat mezi dvěma nápadníky a vydává se na dovolenou s oběma a doufá, že na nic vzájemně nepřijdou,“ odhaluje Eva Toulová.Celý film si budete moci vychutnat už na podzim, kdy míří do kin. Slavnostní premiéra je naplánovaná na 18. října. Následně se Revizoři představí divákům napříč celou republikou.

Témata: Jak se moří revizoři kultura