Skvělá zpráva pro fanoušky agenta 007: James Bond ani náhodou nekončí!

James Bond přistane i s vrakem - a bez zranění! 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. srpna 2022 14:08

James Bond není ani zdaleka mrtvý. Ačkoliv jeho herec Daniel Craig se k této roli už zřejmě nevrátí, samotná filmová série bude pokračovat. A to ještě minimálně 15 let!

Jak už stars24.cz informoval, agent 007 James Bond se vrátí. Pro server deadline.com to nedávno potvrdila producentka Barbara Broccoli, která za sérií bondovek stojí. Zároveň ale naznačila, že nás možná čeká něco jiného, než na co jsme nyní zvyklí.

Ostatně už poslední film byl podle některých kritiků odklonem od klasického formátu série a v budoucnu by tomu nemělo být zřejmě jinak. Zvěsti o tom, že Bonda má namísto herce ztvárnit herečka, byly sice vyvráceny, přesto Broccoli tvrdí, že Bond projde jistou změnou.

Jakou zatím není známo, a stejně tak se neví, kdo ho bude hrát. Daniel Craig už svůj konec v sérii avizoval a spekuluje se o celé řadě slavných jmen, mezi kterými jsou například herci Tom Hardy a Henry Cavill.

Stejně tak ani není jasní, o čem další film bude. "Scénář neexistuje a my ho nemůžeme vymyslet, dokud se nerozhodneme, jak přistoupíme k dalšímu filmu, protože ve skutečnosti jde o přerod Bonda," uvedla před pár týdny Broccoli.

Posle nejnovějších informací je ale jasné, že se další bondovky dočkáme. A ne jedné. Server Mirror tvrdí, že tvůrci podepsali se studiem Warner Bros dohodu o pokračování série minimálně do roku 2037. V příštích 15 letech se tak dočkáme hned několika nových filmů.

K nově podepsanému kontraktu se nyní tvůrci budou snažit sehnat herce, který by podle serveru měl být mladší čtyřiceti let. Počítá se totiž s tím, že by ztvárnil Bonda přinejmenším v následující dekádě, tudíž by se mohl objevit ve dvou až třech nových filmech. 

Témata: James Bond