VIDEO: Anna Polívková je úspěšná a single. Dvě nevěsty a jedna svatba

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) exkluzivní ukázka

Autor: Jan Novák, stars24.cz

12. dubna 2018 20:23

Už za dva týdny, 26.dubna, přijde na plátna kin nová vesnická komedie režiséra Tomáše Svobody Dvě nevěsty a jedna svatba.

Anna Polívková jako Marie, typická městská single žena a úspěšná televizní moderátorka, přijíždí na návštěvu do rodné vesnice za svou sestrou Karolínou (Ester Geislerová) a svéráznými rodiči (Eva Holubová a Bohumil Klepl). „Já už jsem vlastně kdysi dávno měla možnost v být v jedné roli dcerou Evičky a Boba. A musím říct, že jako rodiče jsou oba naprosto báječní. Oni jsou sami o sobě opravdu skvělí lidé,“ pochvaluje si své herecké rodiče Anna Polívková.

V komedii dále uvidíme  Jana Dolanského, Andreu Hoffmanovou nebo Oldřicha Navrátila a pro celý štáb bylo natáčení hlavně velká zábava. „Pro mě to byl dream team. Se všemi herci. Cítila jsem se bezpečně a přitom svobodně. Stýskalo se mi potom po celý týhle smečce. Zachránilo mě, že jsem šla na operaci kolene, která mě přivedla na úplně jiný myšlenky,“ svěřila se Eva Holubová po skončení natáčení komedie Dvě nevěsty a jedna svatba.

Témata: film Dvě nevěsty a jedna svatba