Přání Ježíškovi má první ukázku: Zazáří Krajčo, Langmajer nebo Holubová!

Jaroslav Dušek v komedii Přání Ježíškovi.

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

10. května 2021 21:41

Producent Adam Dvořák v zimě dotočil novou romantickou komedii Přání Ježíškovi. Film bude mít sice premiéru až letos na podzim, ale protože se blíží otevření kin, rozhodl se divákům odhalit první ukázku už nyní. „Jsme rádi, že se už brzy budou moct diváci vrátit do kin, proto jsme pro ně udělali první ochutnávku z filmu,“ vysvětlil producent.

Film v režii slovenské režisérky Marty Ferencové vznikl podle předlohy polského filmu Listy do M. Snímek v Polsku vidělo přes dva miliony diváků a nyní tam běží úspěšně už čtvrté pokračování filmu. A americkou mutaci uvidí časem také zaoceánští diváci.

„Máme velkou radost, že filmová práva na tento velmi úspěšný scénář byla prodána do Hollywoodu. Čeští diváci tak budou mít možnost vidět příběh s našimi herci mnohem dříve než v Americe s těmi americkými,“ dodal Adam Dvořák.

Snímek představí v hlavních rolích například Richarda Krajča, Jiřího Langmajera, Annu Polívkovou, Elizavetu Maximovou, Hanu Vagnerovou, Evu Holubovou nebo Jaroslava Duška.

„Všichni si v této době něco přejeme. Abychom mohli normálně jít po ulici, zasportovat si, jít do kina a zasmát se od srdce. Najíst se v restauraci, sejít se s přáteli nebo s celou rodinou. Aby byl svět zase v pořádku. A aby tyhle Vánoce byly ještě krásnější, než ty všechny předtím,“ vypráví v teaseru Dušek.

Film vzniká v produkční společnosti Movie Adama Dvořáka. Do kin jej uvede společnost Bioscop 25. listopadu 2021.

Témata: film Přání Ježíškovi Richard Krajčo Jiří Langmajer Eva Holubová