Nový trailer filmu Dvě nevěsty a jedna svatba

Dvě nevěsty a jedna svatba (2018) oficiální HD trailer

Autor: Jan Novák, stars24.cz

1. dubna 2018 18:30

Na konci dubna přijde na plátna kin nová vesnická komedie režiséra Tomáše Svobody Dvě nevěsty a jedna svatba. Svoboda spolupracoval na scénáři s Marcelem Bystroňem, autorem scénáře úspěšné komedie Špunti na vodě.

„Scénář filmu vznikal ve spolupráci s Marcelem Bystroněm už od roku 2016, kdy jsme si řekli, že bychom chtěli vidět trochu ostřejší řekněme "hovadskou" romantickou komedii. Sbírali jsme historky z vesnic, kam jezdíme a postupně je skládali do příběhu“, vysvětlil režisér Tomáš Svoboda. „Osobně je mi moc líto některých historek, které se do scénáře nevešly,  např. příběh dlouhovlasé paní, která natírala vrata barvou v ruce a s cigaretou v ústech a kolem jela sousedka na kole a když jí pozdravila vypadla jí cigareta do té acetonové barvy a tak jí shořely všechny vlasy“, směje se režisér.

Hlavní role sester ztvárnily herečky Anna Polívková a Ester Geislerová, objekt jejich zájmu pak Jaroslav Plesl.  Do  rolí svérázných rodičů obsadil  režisér herecké manželské klasiky, Evu Holubovou a Bohumila Klepla.

Anna Polívková jako Marie je typická městská single žena a úspěšná televizní moderátorka. Ve vztazích má ale bohužel dar přitahovat samé blbce. Naopak Ester Geislerová jako její sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svatbu. Marie přijíždí na návštěvu do rodné vesnice, kde potká svou dávnou lásku Jiřího (Jaroslav Plesl). Během pár okamžiků je jasné, že jejich city nejsou minulostí. Celá věc má ale háček. Právě Jiří je snoubencem její sestry.

V komedii dále uvidíme  Jana Dolanského, Andreu Hoffmanovou nebo Oldřicha Navrátila. Dvě nevěsty a jedna svatba přijde do kin 26. 4. a distribuuje jej Bioscop.

Server stars24.cz je partnerem filmu!

Témata: film Dvě nevěsty a jedna svatba