Poslední aristokratka má první trailer: Nechybí Hynek Čermák nebo Vojta Kotek!

film Poslední aristokratka

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. srpna 2019 19:59

Poslední aristokratka má první trailer. Snímek režiséra Jiřího Vejdělka, který vznikl podle knižní předlohy Evžena Bočka, má v tuzemských kinech premiéru koncem října. Hlavní roli ztvárnil populární herec Hynek Čermák.

V komedii se kromě Čermáka objeví Tatiana Vilhelmová, Eliška Balzerová, Martin Pechlát, Vojtěch Kotek, Pavel Liška, Zdeněk Piškula, Táňa Pauhofová, Zdenka Procházková nebo Petr Nárožný.

"Rodilý Newyorčan Frank získá díky svým šlechtickým předkům dávné rodové sídlo - zámek Kostka. Potomek emigrantů se tak po více než čtyřiceti letech chystá s dcerou Marií a temperamentní ženou Vivien na velký návrat do Čech. Čerství aristokraté jsou neznalí místních poměrů a nepolíbení českou realitou, někdejší vlast a zámecký život znají jen z prastarých vyprávění příbuzných," popisují tvůrci výchozí situaci filmu.

Poslední aristokratka má naplánovanou tuzemskou premiéru na 24. října. Snímek vznikl podle stejnojmenného románu Evžena Bočka vydaného v roce 2012. Kniha tehdy získala Cenu Miloslava Švandrlíka pro nejlepší humoristický román. Čtvrté pokračování úspěšné knižní série Aristokratky vyšlo vloni na podzim.

Témata: film Poslední aristokratka