Elán chystá megakoncerty! Fanoušci mají netradiční možnost je ovlivnit!

skupina Elán, Jožo Ráž 4

Autor: Libor Frýdl

8. října 2023 10:59

Poté, co Elán přišel o dlouholetého kamaráda a člena kapely Vaše Patejdla (†68), se rozhodl věnovat mu velkolepé rozlučkové koncerty. Co ale bude na fanoušky čekat?

Jedna z nejpopulárnějších československých hudebních skupin Elán teprve nedávno oznámila návrat na hudební pódia. Zahrát mají dva megakoncerty, které hudebníci pořádají na popud fanoušků.

Rozloučit by se na nich měli nejen s nimi, ale také s milovaným členem a hudebníkem Vašo Patejdlem, který zemřel v srpnu letošního roku. Zároveň by měly být oslavou 70 zpěváka Jožo Ráže.

Turné bude definitivní tečkou za skupinou Elán, která si po ní bude užívat vytouženého důchodu. Oba koncertní sály v Praze a Bratislavě se vyprodaly za rekordně krátký čas, i když se vystoupení uskuteční až na podzim příštího roku. A budou se zásadně lišit. 

"Fanoušci hlasováním ovlivní playlist a rozhodnou o části skladeb, které Elán odehraje. Kromě toho na koncertě skupina Elán vzdá hudebně a audiovizuálně hold svému kamarádovi Vašo Patejdlovi," uvedla podle Nového času skupina.

Témata: skupina Elán