Ceny Thálie čeká netradiční vyhlášení! Přímý přenos bude možné sledovat online!

Předávání cen Thálie

Autor: Jan Hrabě, stars24.cz

11. listopadu 2020 13:53

Netradiční vyhlášení Cen Thálie 2020 proběhne v letošním roce v sobotu 14. listopadu od 20 hodin v přímém online přenosu, který bude možné sledovat na internetu.

V průběhu večera budou vyhlášeni nositelé výročních Cen Thálie 2020 v 6 kategoriích činohra, opera, balet, tanec a pohybové divadlo, muzikál, opereta a jiné hudbnědramatické žánry, alternativní divadlo a loutkové divadlo.

Svou účast na vyhlášení prostřednictvím webkamery přislíbili všichni nominovaní. Vždy před vyhlášením uvidíme všechny nominované v dané kategorii, oceněný do poslední chvíle nebude nic tušit a vyhlášení tak bude pro všechny překvapením.

Večerem bude provázet Prezident Herecké asociace Ondřej Kepka. Vítěze v jednotlivých kategoriích pak vyhlásí kolegové z řad známých herců. Zároveň budou znovu vyhlášeny již zveřejněná ocenění za celoživotní mistrovství v jednotlivých oborech.

Jako překvapení vyhlásíme 3 dosud neuveřejněné ceny: Cena České akademie divadelníků, Cena pro mladého umělce do 33 let a Cena Thálie za šíření divadelního umění v televizi, která jako jediná bude předána živě během přímého přenosu, který bude možné sledovat zde. 

Témata: ceny thálie Divadla Ondřej Kepka