Tohle má být vzor dětí? Youtuber Tary to přehnal! Neuvěříte, co si dovolil na malého kluka!

Tary

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. března 2019 16:35

Není tajemstvím, že youtubeři jsou mezi mladými lidmi nesmírně oblíbení a slouží jim jako vzor. Kontroverzní Tary to ale opět pořádně přestřelil. Poté, co nedávno ukázal, jak jezdí na dálnici rychlostí skoro 250 km/h, se teď pustil do jednoho ze svých mladých fanoušků!

Šestadvacetiletý Taras Anatolievich Povoroznyk, známý na internetu jako Tary, je český youtuber, jehož videa sledují desetitisíce lidí. A Tarymu nedělá žádný problém povyšovat se nad nimi a nahánět si ego na malých chlapcích!

Jednu takovou ukázku sdílel na twitteru rapper Johny Machette. Ve videu se Taryho jeden z dětských fanoušků zeptá, proč má drahé oblečení. Taryho odpověď je ale přinejmenším zarážející. Chlapci se totiž vysměje, že je chudý.

"Tohle mi rozhodně nepříjde jako normální chování ze strany Taryho!" připsal k tomu známý rapper. A není sám, kdo zuří. Internet se plní lidmi, kteří jsou na youtubera pořádně naštvaní.

Tohle mi rozhodně nepříjde jako normální chování ze strany Taryho!Ten kluk se zeptal. Říct: ty máš malo peněz? Rly? Úplně vidim jak mu mamka doma řekla: promin, je to drahé = nemůžeme si to dovolit. Kluk protože nerozumí penězům se slušně svého vzoru zeptá a on řekne toto? ? pic.twitter.com/3JiRS66jKF

— Johny Machette (@JohnyMachette) 3. března 2019

"Tary je absolutně debilní, místo aby měl hadry za míň a žil si fajn, dovolil těm dětem si je teda koupit (spíš teda těm rodičům to dovolil) tak to má absolutně předražený a snaží se akorát si nahrabat tunu peněz," napsal jeden diskutující. "Včera mi můj 14 letý syn vysvětloval, proč si on a jeho kamarádi myslí, že je tento Tary kokot a nejen pro debilní převádění se v autě. Měl pravdu," uvedl další.

Tary pochází z Ukrajiny, odkud se ve svých 9 letech přestěhoval do Česka. Zde nyní vlastní několik firem a věnuje se například parkouru, tedy umění skákání přes různé překážky, o čemž mimo jiné točí i videa na YouTube.

V rámci své tvorby se ale věnuje i dalším tématům. Na jeho kanále najdeme například videa z nakupování, stavění lega, nebo video, v němž ukazuje převážně mladým divákům, jak jezdí po dálnici rychlostí necelých 250 kilometrů v hodině. Je ale s podivem, že ho s tímto přístupem ještě vůbec někdo sleduje.

Témata: Tary (youtuber)