Slunečná se ocitla na výsluní! Čeká seriál osud konkurenční Ordinace?

seriál Slunečná

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. prosince 2020 11:25

O televizní diváky se na českém trhu nemilosrdně bojuje, což čas od času končí tím, že některý z dříve úspěšných seriálů na obrazovkách musí skončit. Jak si momentálně vede Slunečná?

Na poli tuzemských televizních seriálů tradičně probíhá velký konkurenční boj především mezi komerčními stanicemi, tedy Novou a Primou. Teď se zdá, že ta druhá jmenovaná má v souboji navrch.

Z Novy totiž nedávno přišlo oznámení, že Ordinace v růžové zahradě v příštím roce skončí. Velký podíl na tom má „primácká“ Slunečná. Než se totiž objevila ve vysílání, seriál z nemocničního prostředí byl – co se sledovanosti týče – naprostým suverénem.

Udržet se na výsluní je ale vždy mnohem těžší, než se na něj dostat. Je jasné, že Nova přijde s novým seriálem a bude chtít získat zpátky ztracené pozice. Navíc je tu záležitost divácké přízně.

Z diskuzí na sociálních sítí vyplývá, že některým lidem už se Slunečnou došla trpělivost. „Už se nedívám dlouho, stačí mě komentáře a ukázky, člověk ví, že to stojí za velké prd. Nějak scénáristům uniká pointa. Místo toho vymýšlí a vytahují nesmysly, z protagonistů dělají blbce a z koukatelného seriálu blbost,“ zní jeden z názorů.

Témata: seriál Slunečná TV Prima