Královna opět zasáhla: Meghan a Harry musí pryč!

Meghan Markle a princ Harry 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. května 2019 13:38 | Aktualizováno: 25. května 2019 4:14

Čeká je druhé stěhování během několika týdnů? Královna Alžběta II. Udělala překvapivý krok, který se dotkne života jejího vnuka Harryho a jeho manželky Meghan.

Je to jen asi měsíc, co se Harry a Meghan přestěhovali z Kensingtonského paláce ležícího v centru Londýna na venkov ve Frogmore Cottage, tedy sídla, které leží na pozemcích hradu Windsor. Ještě předtím ale muselo venkovské sídlo projít náročnou a nákladnou rekonstrukcí! Ta podle britských médií vyšla na tři miliony.

Teď se ale zdá, že vévodu a vévodkyni ze Sussexu čeká další stěhování! Královna jim totiž vyčlenila prostor přímo v Buckinghamském paláci! Tam by se měli částečně přestěhovat.

Prostory v paláci, kde sídlí i královna, mají být jejich „druhým domovem“ Královské povinnosti totiž Harryho a Meghan často vedou do Londýna.

Díky tomu nebudou muset cestovat sem a tam, ale budou se moci uchýlit do vlastních prostor přímo uvnitř paláce. Jde o standardní postup, své byty v paláci mají i princové Andrew a Edward, kteří také trvale žijí mimo Londýn.

Předpokládá se, že přechodný domov pro Harryho a Meghan bude připraven do konce tohoto roku. Zatím ale není úplně jasné, ve kterém křídle budou umístěni.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)