Meghan šla přes mrtvoly! Zákulisí vztahu s princem Harrym odhaleno!

Meghan Markle 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. května 2019 16:25 | Aktualizováno: 22. května 2019 16:55

V posledních dochází k zajímavému odhalování minulosti vévodkyně Meghan. Zjistilo se, co jí táhlo do Británie, jaké zde měla vztahy, a jako jeden z posledních dílků skládačky senyní objevila i výpověď její bývalé kamarádky. Ta prozradila, jak se Meghan zachovala ve chvíli, kdy našla to, co hledala. Muže.

Dnes už vévodkyně, před pár lety ale jen obyčejná Američanka, která v Británii hledala lásku. Poté, co Meghan nevyšel vztah s jejím prvním manželem, se rozhodla odjet do Evropy. Zde podle The Sun hledala partnera. Na Američany zanevřela.

Dvakrát se jí to málem povedlo. V jednom případě ale dostala kopačky, v tom druhém je musela dát ona. Řeč je o jejím prvním vztahu s exfotbalistou Ashleym Colem, před nímž byla varována.

Tvrdí to její bývalá kamarádka Lizzie Cundy. "Zeptala se mě, jestli neznám někoho slavného. Prý miluje Angličany," uvedla s tím, že Meghan nechtěla těsně po rozvodu s prvním manželem Trevorem Engelsonem chodit na večírky.

"Nechtěla se přetvařovat a snažit se zapadnout mezi anglickou smetánku," dodává s tím, že jí poslala fotky Ashleyho Colea. Ten se Meghan líbil. Problém ale vězel jinde.

Lizzie totiž Meghan varovala, aby si s ním nic nezačínala. Důvodem měla být ne příliš přívětivá povaha bývalého fotbalisty. Meghan poslechla, a byla své kamarádce vděčná.

Zvrat přišel v roce 2016, kdy se provalil vztah bývalé seriálové hvězdy a jejího nového přítele, prince Harryho. V tu chvíli se Meghan změnila. Pouto mezi kamarádkami naprosto zpřetrhala. A to i přesto, že se ho Lizzy snažila zachránit.

"Napsala jsem jí SMSku, že její gratuluji k úlovku. Odepsala, že se určitě setkáme a řekne mi detaily," popisuje Lizzy. To se ale nikdy nestalo. Meghan se s ní nikdy nesetkala a už jí ani nekontaktovala.

Je to snad proto, že dostala co chtěla, a tak spálila všechny mosty? "Bylo to, jako bych přestala existovat," svěřila se její bývalá přítelkyně.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)