Vévodkyně Meghan ZMIZÍ Z BRITÁNIE! Proč vlastně...?

Meghan Markle 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. května 2019 18:55

Není tajemstvím, že britská vévodkyně Meghan je původem Američanka. Poslední dny ale odhalily nejen to proč do Británie přicestovala, ale také směr, kterým se mohou ubírat její další kroky. Tak či tak je více než pravděpodobné, že v Británii nezůstane.

Meghan měla v Americe slušně rozjetou kariéru. Stala se z ní populární herečka, vdala se, a nic nenaznačovalo tomu, že by už za pár let měla být jednou z nejdůležitějších osob Británie. Co se tedy stalo?

Na to možná našla odpověď novinářka Katie Hind. Ta s Meghan strávila nějaký čas poté, co se rozvedla se svým prvním manželem. A tvrdí, že po této zkušenosti se Meghan zařekla, že Američana už nechce.

"Ptala se mě na britské muže a svěřila se, že se nedávno rozvedla se svým manželem, a teď byla svobodná a připravená se opět zadat. Ptala jsem se jí na americké muže, ale nezdálo se, že by z nich byla nadšená," tvrdí podle serveru The Sun novinářka.

V Británii o nápadníky neměla nouze, žádný vztah jí ale nakonec nevyšel. Poté ale poznala prince Harryho, dali se dohromady, a vše vyústilo ve svatbu a dítě.

Chtělo by se říct, že Meghan se nyní spokojeně usadila. Opak je ale pravdou, spekuluje se totiž hned o dvou možnostech, kam se bude její život ubírat dál. A ani jedna z nich nesouvisí s Británií!

Podle deníku je možné, že další kroky vévodkyně zamíří do Kalifornie. Právě zde totiž chtějí s princem Harrym koupit dům. A není náhodou, že má stát zrovna v Los Angeles.

Manželé, tedy především Meghan, totiž chtějí bydlet v blízkosti její matky. Na tu je vévodkyně fixovaná a byla jí ostatně nápomocna spolu s princem Harrym i u porodu.

"Meghan chce rozhodně žít v Los Angeles. Miluje to město, jeho životní styl a atmosféru. Každopádně je kalifornskou holkou a může tam volněji dýchat. Hollywood je zakořeněn v její DNA a myslím, že v něm chce zanechat nějakou stopu," uvedl pro server zdroj blízký královskému páru.

Zbytek královské rodiny má ale jiné plány. Meghan s Harrym chtěli poslat na několik let do Afriky, kde se měli podílet na charitativních misích. Tedy alespoň oficiálně. Podle médií ale za tím stojí něco úplně jiného.

Princi Williamovi s vévodkyní Kate údajně vadí velká popularita vévodů ze Sussexu. Navíc se proslýchá, že se William chce připravit na královskou korunovaci, a rád by se proto opět dostal na přední stránky tisku on. O to ho ale Meghan s Harrym už nějakou dobu připravují.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)