Brutálně vypočítavá Meghan? Nové informace o ní a Harrym!

Meghan Markle 17

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. května 2019 11:59 | Aktualizováno: 21. května 2019 22:46

Je vévodkyně ze Sussexu jen vypočítavá ženská, která se za každou cenu chtěla dostat nahoru na společenském žebříčku? Na povrch vypluly poněkud nepříjemné informace. Známá britská moderátorka Lizzie Cundyová (50) tvrdí, že ji Meghan Markleová (36) kdysi pořádala, aby jí pomohla najít „známého britského muže“!

Lizzie vysvětluje, že se se současnou vévodkyní ze Sussexu seznámila na charitativní akci tři roky předtím, než se Meghan přivdala do královské rodiny.

„Měly jsme takový holčičí pokec a pak řekla: Znáš nějaké známé kluky? Jsem svobodná a opravdu miluju anglické muže,“ vzpomíná pro Daily Mail moderátorka, která Meghan prý poradila, aby „šla ven a někoho si našla.“ To bylo jen tři měsíce po Meghanině rozvodu s prvním manželem Trevorem Engelsonem.

Lizzie také dodala, že s Meghan zůstala nějakou dobu v kontaktu, a když se dozvěděla o jejím vztahu s princem Harrym, byla skutečně ohromená! „Napsala jsem jí: Ach můj bože, slyšela jsem o Harrym. A ona mi odepsala: Já vím. Zkusili jsme to a dali jsme se dohromady.“ vzpomíná moderátorka.

Tím prý ale její přátelství s Meghan víceméně skončilo. Moderátorka totiž věří, že bývalé herečce „bylo doporučeno, aby ukončila kontakt s přáteli, kteří pracují v médiích“.

Podobně se přitom už dříve vyjádřil i moderátor Piers Morgan, kterého Češi znají především jako porotce ze show America's Got Talent a Britain's Got Talent. Ten už v březnu prozradil, že s ním Meghan úplně přerušila vazby.

Přátelili se prý asi dva roky. „Hodně jsme si navzájem psali a posílali si maily,“ vysvětluje Piers s tím, že se setkali v Londýně. Dali si prý pár drinků. „Když sedla do taxíku, řekla mi: Užila jsem si to a ráda tě zase uvidím,“ popisuje moderátor s tím, že jejich vztah byl čistě platonický.

„Té noci tím taxíkem jela na párty, kde byl i princ Harry a na další den s ním šla na rande. Pak už se mi nikdy neozvala,“ zlobí se Piers. „Nemám rád lidi, kteří se takhle chovají. Je to trochu hrubé. Obávám se, že se ukázalo, že je asi trochu společenský horolezec."

Pak poslal vzkaz jejímu manželovi: „Hodně štěstí Harrymu. Doufám, že ví, co dělá. Jestli se to všechno pokazí, nechoď se ke mně vyplakat. Neříkej, že jsem tě nevaroval.“

Témata: Meghan Markle Princ Harry