Britové šílí! Fotky prince Louise vyvolaly paniku!

Vévodkyně Kate a princ Louis 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. května 2019 18:22 | Aktualizováno: 20. května 2019 22:07

Princ William a vévodkyně Kate zveřejnili nové fotografie svých dětí. Jen těžko by je ale napadlo, jak velkou mánii tím oba vyvolají. Mezi Brity se totiž doslova strhla panika!

Nové fotky vznikly u příležitosti výstavy zahradního návrhářství RHS Chelsea Flower Show. Kupříkladu nejmenší princ Louis se za dohledu Williama houpe na provazové houpačce, kterou předtím vyzkoušela i Kate. Atrakci vyzkoušela i princezna Charlotte.

Tu rovněž objektiv společně se starším bratrem Georgem zachytil, jak sedí na lávce nad potůčkem a máčí si ve vodě nohy. V pozadí fotografie se princ William v podřepu věnuje nejmladšímu potomkovi a vstříc jim dvěma kráčí i vévodkyně Kate. Zkrátka šlo o idylické rodinné chvíle.

Jak se ale záhy ukázalo, britská královská rodina má větší vliv na prodej zboží, než vánoční kamion Coca-Coly. Na výlet do lesního parku si totiž malý Louis vzal roztomilé kalhoty. A jak upozornil Daily Mail, do stejných maminka oblékla v roce 2014 jeho bratra George.

Co následovalo už je asi jasné. Kalhoty jsou fuč. Beznadějně vyprodány. Firma Neck & Neck, která za nimi stojí, je nabízela za 40 liber (cca 1 200 korun).

Teď ale hlásí nedostupnost. Britové za pár hodin vybrali celý sklad. A chtějí další. Vrhli se proto na šaty, které na sobě měla Kate.

Ty jsou značky & other Stories a stojí necelých 2500 korun. Princeznu Charlotte měla na sobě podobné od Rachel Riley za necelé 2 000 tisíce. Ty taky brzy dojdou. Britové je skupují jako diví.

Témata: princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles)