Nové dojemné fotky ze svatby Harryho a Meghan: Už je to rok!

Svatba prince Harryho a vévodkyně Meghan 14

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 16:19

Rok poté, co si řekli ano, zveřejnili princ Harry a vévodkyně Meghan novou várku fotek z loňské pompézní svatby na hradě Windsor. Krátce po narození syna Archieho je svět z hvězdného páru opět unešen.

Včera uplynul rok od chvíle, co si v kapli svatého Jiří na hradě Windsor řekli ano princ Harry a jeho americká nevěsta Meghan Markle. Když to na roční výročí nevyšlo s narozením syna Archieho, který přišel na svět o pár dní dříve, musel si oblíbený pár z britské královské rodiny velké chvíle připomenout jinak.

Na instagramovém účtu vévody a vévodkyně ze Sussexu proto zveřejnili dojemné video, které se skládalo ze 14 dosud nezveřejněných fotografií ze zákulisí pompézního svatebního obřadu, který si nenechali ujít nejen členové královské rodiny, ale i spousta pozvaných celebrit. Nové snímky ale patří především Harrymu a Meghan.

Novomanželé jsou na nich zachyceni např. při stvrzování svazku svými podpisy, ale také během příprav na samotný obřad. Ambici pobavit má určitě momentka, na níž syn princezny Diany známým gestem v podobě zdviženého palce stopuje projíždějící automobil.

Na fotografiích se samozřejmě objevují i další rodinní příslušníci. Nechybí princ William, který šel bratrovi za svědka, ani jejich otec, princ Charles, který vedl vévodkyni Meghan k oltáři. Půvabná Američanka se na jednom ze snímků objevuje se svou matkou Dorií Raglandovou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Kvě 19, 2019 v 12:53 PDT

Drtivá většina fotogalerie je černobílá, jen poslední tři fotografie jsou barevné. Všechny vznikly po samotném obřadu, Harry a Meghan jsou zachyceni při polibku a scházení schodů ruku v ruce. Úplně poslední snímek patří lidem, kteří svatbu s vlajkami v ruce sledovali v ulicích Windsoru.

Témata: Královská svatba Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)