Princ Harry by si měl dát bacha! Takhle mu může Meghan vrazit kudlu do zad!

Meghan Markle 22

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. května 2019 15:12 | Aktualizováno: 20. května 2019 22:08

Vévodkyně Meghan Markle a Princ Harry slaví první výročí své svatby. Není však tajemstvím, že Meghan již jednou vdaná byla. A donedávna nikdo nevěděl, proč její první manželství skončilo. Teď to však prasklo, a jak se ukázalo, podobný osud může hrozit i Harrymu.

Meghan o svém exmanželovi, hollywoodském producentovi, Trevoru Engelsonovi, příliš nemluví. Svoji se stali v roce 2011 na Jamajce a pouhé 2 roky poté se rozvedli.

Online magazín Nový Čas s odkazem na nový dokument stanice 5 s názvem Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood se podíval na to, co je rozdělilo.

Královská korespondentka Ashley Pierson v dokumentu uvedla, že do vtahu mezi nynější vévodkyní a Trevorem vstoupila Meghanina herecká kariéra.

„Byli spolu sedm let, z toho dva roky svoji. Problémem manželství byla vzdálenost. Hned jak se vzali, dostala Meghan práci v seriálu The Suits a zdržovala se v Torontě, zatím co Trevor byl v Los Angeles. Tento vztah jednoduše nevydržel," prozradila!

Zdálo by se, že Meghan s Harrym nic podobného nehrozí. Přecejen jsou spolu už nějakou dobu a mají dokonce dítě. Ale chyba lávky. Se svým prvním manželem strávila vévodkyně také několik let, a navíc už se objevily náznaky, že by Meghan mohla vzít do zaječích.

Podle deníku The Sun totiž zamíří její další kroky do Kalifornie. Právě zde totiž chce koupit dům. A není náhodou, že má stát zrovna v Los Angeles.

Meghan totiž chce bydlet v blízkosti své matky. Na tu je vévodkyně fixovaná a byla jí ostatně nápomocna spolu s princem Harrym i u porodu.

"Meghan chce rozhodně žít v Los Angeles. Miluje to město, jeho životní styl a atmosféru. Každopádně je kalifornskou holkou a může tam volněji dýchat. Hollywood je zakořeněn v její DNA a myslím, že v něm chce zanechat nějakou stopu," uvedl pro server zdroj blízký královskému páru.

Pravděpodobně neplánuje bydlet v Los Angeles do konce života. I přesto ale jde o krok, se kterým Britové zřejmě nepočítali. A už vůbec ne královská rodina.

Ta totiž spřádala vlastní plány. Meghan s Harrym chtěli poslat na několik let do Afriky, kde se měli podílet na charitativních misích. Tedy alespoň oficiálně. Podle médií ale za tím stojí něco úplně jiného. Princi Williamovi s vévodkyní Kate údajně vadí velká popularita vévodů ze Sussexu. 

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)