VELKÉ ODHALENÍ Z MINULOSTI: Meghan si málem nevzala Harryho!

Meghan Markle 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. května 2019 11:45

Nechybělo mnoho a vévodkyně Meghan by dnes vévodkyní nebyla. Jen chvíli před tím, že se dala dohromady s britským princem, totiž projevovala vážný zájem o jiného muže. Vše ale ztroskotalo na tom, že dostala kopačky!

Britský server The Sun zmapoval minulé vztahy vévodkyně Meghan a zjistil, že její další románky začaly už krátce po rozvodu. Meghan tehdy byla hereckou hvězdou a nějaký čas strávila v Británii.

Zde se ji snažil exfotbalista Ashley Cole uhnat na rande, a možná by i Meghan šla, kdyby nebyla varována, aby to ve vlastním zájmu nedělala. Cole to tehdy nesl velmi těžce.

Chvíli před tím, než Meghan potkala Harryho, se ale na scéně objevil další muž. Hvězda X Factoru Matt Cardle. Tento sympaťák Meghan sledoval na sociálních sítích a ona mu to oplatila.

"Byl ohromený, když ho začala okamžitě sledovat a poté mu začala psát. Řekla, že je jeho velkým fanouškem," řekl serveru zdroj. Tomu ale Matt jen stěží věřil, nedokázal si představit, že by herecká hvězda věděla, kdo je.

Opak je ale pravdou, Meghan to věděla a Matt se jí líbil. Nějakou dobu si psali a Meghan ho poté pozvala na rande. K její smůle ale bylo pozdě. Matt už měl totiž jinou přítelkyni.

"Věděl, že není vhodné, aby s Meghan dál mluvil, takže to ukončil. Vypadali že jsou vzájemně propojení, ale načasování bylo špatné. Takže už jí na poslední zprávu neodpověděl," dodal zdroj.

Matt začal vážný vztah s Amber Hernamanovou, které patří velké uznání za to, že ho dokázala udržet stranou od jeho dřívějších obrovských závislostí - drog a alkoholu.

Meghan tak zůstala na ocet, do Ameriky se ale vrátit nechtěla. Tamní muži jí totiž neseděli, a Meghan chtěla Brita. Tvrdí to novinářka Katie Hind, která s ní tehdy strávila nějaký čas.

"Ptala se mě na britské muže a svěřila se, že se nedávno rozvedla se svým manželem, a teď byla svobodná a připravená se opět zadat. Ptala jsem se jí na americké muže, ale nezdálo se, že by z nich byla nadšená," řekla.

Témata: Meghan Markle