Princ William a Kate ukázali děti: Rodinná idyla na houpačce!

Princ William a vévodkyně Kate s dětmi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 11:33

Princ William a vévodkyně Kate opět ukázali všechny děti. Vyrazili s nimi na zahradnickou výstavu, kde jejich ratolesti zaujala především houpačka. Dítě v sobě nezapřela ani manželka následníka trůnu, která se zhoupla také.

Není to tak dávno, co vévodkyně Kate nafotila a zveřejnila narozeninové snímky princezny Charlotte, na nejnovější sérii fotografií, jejichž vznik tentokrát svěřili s princem Williamem do rukou profesionála, nechybí ani nejstarší syn George a roční Louis.

Momentky vznikly u příležitosti výstavy zahradního návrhářství RHS Chelsea Flower Show. Kupříkladu nejmenší princ Louis se za dohledu Williama houpe na provazové houpačce, kterou předtím vyzkoušela i Kate. Atrakci vyzkoušela i princezna Charlotte.

Tu rovněž objektiv společně se starším bratrem Georgem zachytil, jak sedí na lávce nad potůčkem a máčí si ve vodě nohy. V pozadí fotografie se princ William v podřepu věnuje nejmladšímu potomkovi a vstříc jim dvěma kráčí i vévodkyně Kate. Zkrátka šlo o idylické rodinné chvíle.

„Opravdu cítím, že příroda má pozitivní dopady na naše fyzické i psychické zdraví, především pak pro malé děti. Doufám, že tento dřevěný svět, který jsme vytvořili, inspiruje rodiny s dětmi a komunity vyjít ven, užít si přírodu a strávit spolu čas,“ řekla na výstavě vévodkyně Kate BBC.

Není jasné, zdali princ William se ženou Kate chyběli o víkendu ve Windsoru právě kvůli účasti na výstavě. Na rozdíl např. od královny Alžběty nebo prince Harryho totiž nedorazili na svatbu Lady Gabrielly Windsor, která si vzala finančníka Thomase Kingstona.

Témata: Princ William Kate Middleton Princ George z Cambridge (George Alexander Louis) princezna Charlotte Elisabeth Diana princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles) královská rodina (gbr)