Rytmusův kiks na svatbě! Tohle Jasmina obrečela!

Rytmus a Jasmina Alagič si řekli ano 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. května 2019 8:41 | Aktualizováno: 20. května 2019 22:08

Kdyby se zadrhl na koncertě při rapování, byl by to problém, na sobotní svatbě si však Rytmus mohl dovolit, aby mu na pár desítek sekund došla slova. Jakým slibem rozplakal svou manželku Jasminu Alagič?

Rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič si v sobotu pozdě odpoledne řekli ano na malebném zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy a stali se z nich manželé Vrbovští. Novomanželé od té chvíle poctivě dávkují fanouškům na sociálních sítích fotografie ze zákulisí pohádkové svatby.

První dvě fotografie zveřejnili už večer po obřadu. Zatímco balkánská kráska sdílela snímek, jak si s manželem z bezprostřední blízkosti láskyplně zírají do očí, Rytmus ukázal lidem momentku, na které ženich a nevěsta procházejí kolem svatebních hostů a z výšky na ně dopadají zlaté konfety.

Právě populární rapper publikoval včera pozdě večer další fotografii. Plačící nevěstě Jasmině na ní předčítá svůj svatební slib. Ačkoliv jindy je Patrik vzhledem ke své profesi s mikrofonem v ruce sebejistý, tentokrát připustil, že to bylo naopak. Dojemný snímek totiž doprovodil následujícím komentářem.

„Jsem ochotný pro tebe zemřít, navěky v mém srdci a krvi… Při této větě jsem asi půl minuty nedokázal pokračovat,“ přiznal slovenský hudebník na Instagramu. „Každému z vás přeji zažít takovou emoci,“ dodal ještě.

Rytmus už v den obřadu označil svatbu s překrásnou moderátorkou za „moment, na který čekal celý život“. Jasmina Alagič Vrbovská za něj poděkovala Bohu. Hvězdný pár letos čeká kromě svatby i narození prvního potomka.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič