Prsatice Zuzana Belohorcová (43) zase NAHÁ. Obzvlášť FOTO č. 16!

Zuzana Belohorcová 21

Autor: Jan Novák, stars24.cz

19. května 2019 11:30 | Aktualizováno: 19. května 2019 21:47

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (43), která se proslavila pořadem Peříčko, žije i s rodinou ve slunném Miami! A jak je vidět, tamní prostředí ji velice prospívá!

Belohorcová žije s manželem Vlastimilem Hájkem, dcerou Salmou a synem Neviem na jihu Spojených států. Na fanoušky v Česku a na Slovensku ale blond sexbomba nezapomíná! Denně je s nimi v kontaktu přes sociální sítě.

Na nich se bývalá moderátorka, která bratislavskou konzervatoř v odboru operní zpěv a klavír, předvádí v plné nádheře! A dokonce to vypadá, že její přednosti rostou doslova před očima! Sama Zuzana ale popírá, že by opět využila pomoc plastických chirurgů!

Rozhodně prý nová prsa nemá! „To dělá ten střih plavek a fakt, že tu žiju zdravě, nejsem už tolik vychrtlá,“ vysvětluje pro Blesk Belohorcová, která své tělo i ve třiačtyřiceti letech ráda předvádí.

Poslední plastiku prý podstoupila před lety v Praze, v Americe se už nic nedělalo. „Ale je pravda, že se mě na to lidé poslední dobou často ptají,“ směje se moderátorka.

Témata: Zuzana Belohorcová