Rytmus a Jasmina ukázali fotky! Hosté měli zákaz!

Rytmus a Jasmina Alagič si řekli ano 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 21:12

Dnes vpodvečer vstoupili do manželského svazku Rytmus a Jasmina Alagič. Po několika hodinách pak na sociálních sítích ukázali první fotografie z obřadu na zámku v Pezinku. Byla to opravdu pohádková svatba.

Dnes před půl šestou odpoledne si na nádvoří malebného zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy řekli ano rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič a stali se z nich manželé Vrbovští. Přihlížela tomu spousta prominentních hostů, kteří měli přísně zakázáno cokoliv sdílet na internetu.

„Budeme rádi, pokud budete mít z naší svatby co nejvíc vzpomínek v podobě videí a fotografií. Je pro nás mimořádně důležité, abyste fotografie anebo videa, na kterých budeme my – tedy Jasmina a Patrik, nesdíleli na sociálních sítích,“ stálo podle serveru topky.sk na svatební pozvánce.

Už na ní hvězdný pár vysvětlil svůj záměr. „Po obřadu postneme oficiální fotografii k nám na profily, tu samozřejmě můžete sdílet,“ dodali rapper a moderátorka. Tento slib dodrželi, dokonce každý z nich sdílel jiný snímek ze svatby.

Kráska balkánského původu zveřejnila fotografii, na které se novomanželé láskyplně dívají navzájem do očí z bezprostřední blízkosti. „Můj milovaný manželi, miluji tě a děkuji Bohu za tento moment,“ napsala Jasmina, která už se pod příspěvek podepsala jako „Alagič Vrbovská“.

Rytmus pak sdílel snímek, na němž spolu prochází ruku v ruce kolem svatebních hostů a dopadají na ně zlaté konfety. „Moment, na který jsem čekal celý život,“ okomentoval rapper vstup do manželského svazku.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič