Rytmus a Jasmina si řekli ano: Jsou z nich manželé Vrbovští!

Rytmus (Patrik Vrbovský) a Jasmina Alagič 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 18:30

Nejočekávanější slovenská svatba roku je minulostí. Rytmus si dnes vzal krásnou Jasminu Alagič, se kterou očekává narození prvního potomka. Pohádková svatba se uskutečnila dnes odpoledne na malebném zámku v Pezinku.

Rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič jsou svoji. Z nastávajících rodičů se dnes pozdě odpoledne stali manželé Vrbovští poté, co si na nádvoří luxusního zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy řekli ano.

Podle slovenského serveru topky.sk se tak stalo krátce před půl šestou, kdy se z nádvoří ozval potlesk, ve vzduchu se navíc objevily konfety. Civilní obřad bez kněze měl několikaminutové zpoždění. Svatba měla začít o půl páté, nakonec vše vypuklo až kolem šesté, kdy začala znít hudba a zpěv.

Mezi svatebčany samozřejmě nechyběla spousta známých tváří slovenského šoubyznysu, především šlo o lidi z hudebního průmyslu. Chybět nemohli členové Rytmusovy skupiny Kontrafakt, Ego šel podle dostupných informací kolegovi za svědka. Všichni hosté dostali zlatý nebo červený nafukovací balónek, který vypustili z nádvoří do vzduchu.

Hvězdný slovenský pár tedy splnil předsevzetí, že svůj vztah stvrdí do roka a do dne od chvíle, kdy se oficiálně dali dohromady. Z manželů Vrbovských budou navíc co nevidět i rodiče, jelikož Jasmina už před časem oznámila, že je rovněž těhotná.

Dnes ale mají novomanželé čas jen pro sebe. Podle zdroje deníku Nový Čas však není jasné, kde stráví svatební noc, na výběr mají mít mezi zámeckým královským apartmá, nebo pokojem ve věži, který se nachází hned v sousedství sálu.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič