Rytmus a Jasmina si řeknou ano: Víme, proč kostel nepřipadal v úvahu!

Jasmina Alagič a Rytmus se těší na miminko! 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. května 2019 15:08

Jasmina Alagič a Rytmus se dnes stanou manželi, slovenský deník Nový Čas však dostal možnost už předem nahlédnout za oponu jejich pohádkové svatby v nádherném zámku v Pezinku. Proč se obřad nekoná v kostele pod vedením kněze?

Moderátorka Jasmina Alagič a rapper Rytmus si dnes řeknou ano v luxusním zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy. Ačkoliv se hvězdný pár snažil mnohé detaily všemožně utajit, slovenská média se dopátrala některých zajímavých informací. „Vezmou se na zámeckém nádvoří,“ prozradil zdroj tamního deníku Nový Čas.

Svatební obřad bude civilní, bez kněze. Důvodem je náboženské vyznání nevěsty. „Jasmina je muslimka. Bylo tedy jednoznačné, že to udělají takhle,“ vysvětlil člověk z okolí páru. Víra se dotkne i svatebního menu. „Nechali ho kompletně na šéfkuchaři, ale měli podmínku, že bude bez vepřového masa, protože ona ho nejí.“

Jak už jsme informovali, nevěsta dorazila na místo svatby už včera po osmnácté hodině. Potvrzuje to i zdroj Nového Času. „Jasmina je v zámku od včera, protože chce dohlédnout na výzdobu a všechny detaily,“ konstatuje.

Naopak ženicha včera vyhlíželi marně. „Obřad je dnes v popoledních hodinách a Patrik přijede těsně předtím v luxusním autě,“ líčí kamarád dvojice. V drahém SUV dorazila na místo i jeho nastávající manželka.

Ani novomanželé však zatím nevědí, kde budou nocovat. „Buď to bude královský apartmán (o 104 metrech čtverečních – pozn. red.), nebo apartmán ve věži. Ten zvažují kvůli tomu, že se nachází hned vedle sálu,“ cituje deník Nový Čas svůj zdroj. Každopádně je jasné, že luxus to bude, ať se rozhodnou pro cokoliv.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)