Cannes 2019: Celebrity a VŠE co jim VYLEZLO!

Penelope Cruz v Cannes 11

Autor: Jan Novák, stars24.cz

18. května 2019 12:28

Modelka Bella Hadid je již poněkolikáté hostem filmového festivalu v Cannes. Prohlédněte si její dosavadní modely. A není sama. Podívejte se na další superhvezdy modelingu a světového filmu.

Modelka Anja Rubik zvolila na premiéru filmu Pain and Glory v Cannes pouze sako.

Česká modelka Eva Herzigová se ve svých šestačtyřiceti letech odvázala. Na party v Cannes vyrazila bez podprsenky. Silné blesky fotoaparátů prosvítily jemnou látku tak, že bylo vidět vše.

Zpěvačka Rita Ora se na Magnum party v Cannes objevila v krásném modelu návrháře Zuhaira Murada.

Modelka Taylor Hill zvolila na after party premiéry filmu Rocketman tento odvážný model.

Švédská modelka Victoria Silvstedt si jako seveřanka oblíbila Azurové pobřeží a do Cannes jezdí pravidelně již 10 let. Pochopitelně, že nechybí ani letos. Podívejte se, jak se za tu dobu změnila a co nám všechno ukázala.

Herečka Penelope Cruz (45) vypadala báječně, když v zajímavě řešených šatech dorazila na photocall ke svému novému filmu Bolest a sláva.

Herečka Amber Heard si vyrazila po promenádě v Cannes v topu bez podprsenky.

Modelka Heidi Lushtaku neuhlídala v odvážných šatech své drobné poprsí. Zradily ji během premiéry filmu "The Dead Don't Die" šaty s odvážným výstřihem.

Témata: Filmový festival v Cannes cannes Bella Hadid Rita Ora Taylor Hill Victoria Silvstedt Penelope Cruz Eva Herzigová Anja Rubik Amber Heard Heidi Lushtaku