ROZVOD vévodkyně MEGHAN! Poprvé prozrazeno, co se skutečně stalo!

Královská svatba prince Harryho a Meghan Markleové

Autor: Adéla Šoustalová, stars24.cz

17. května 2019 13:03 | Aktualizováno: 18. května 2019 12:44

Vévodkyně Meghan Markle a Princ Harry měli v roce 2018 velkolepou, královskou svatbu. Není však tajemstvím, že Meghan již jednou vdaná byla. Až doteď ale nikdo nevěděl, proč její manželství skončilo.

Meghan o svém exmanželovi, hollywoodském producentovi, Trevoru Engelsonovi, příliš nemluví. Svoji se stali v roce 2011 na Jamajce a pouhé 2 roky poté se rozvedli.

Online magazín Nový Čas s odkazem na nový dokument stanice 5 s názvem Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood se podíval na to, co je rozdělilo.

Královská korespondentka Ashley Pierson v dokumentu uvedla, že do vtahu mezi nynější vévodkyní a Trevorem vstoupila Meghanina herecká kariéra.

„Byli spolu sedm let, z toho dva roky svoji. Problémem manželství byla vzdálenost. Hned jak se vzali, dostala Meghan práci v seriálu The Suits a zdržovala se v Torontě, zatím co Trevor byl v Los Angeles. Tento vztah jednoduše nevydržel," prozradila!

 2 týdny po královské svatbě se Trevor zasnoubil s odbornicí na výživu Tracey Kurland a jen několik dní po narození Meghanina syna se spolu oženili.

Témata: Meghan Markle Trevor Engelson