Hvězdný herec spáchal sebevraždu: Skočil z mostu, pak ho srazilo auto!

Isaac Kappy 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. května 2019 10:59

Filmoví a seriáloví fanoušci truchlí! Zemřel Isaac Kappy (†42), herec, která se proslavil díky seriálu Perníkový táta nebo snímku Thor. Spáchal sebevraždu skokem z mostu!

Rodák z Albuquerque v Novém Mexiku skočil z mostu a následně ho ještě srazilo auto. Byl na místě mrtvý. Policie případ vyšetřuje jako sebevraždu.

Tomu napovídá i vzkaz, který herec zanechal. Krátce před incidentem na Instagramu zveřejnil dlouhý příspěvek ve kterém píše: „Myslel jsem si, že jsem dobrý člověk, ale nejsem. Ve skutečnosti jsem byl během života špatný. Prodával jsem drogy, měl jsem problémy s daněmi, mám dluhy, ničil jsem si tělo cigaretami, drogami a alkoholem.“

Svá slova věnoval i svým blízkým, litoval totiž toho, jak se k nim choval! „Byl jsem hrubý k lidem , kteří mě milovali, včetně mé rodiny, " uvedl herec, který se také omluvil svým kamarádům a Ježíši za to, že je zradil " .

Dodal také, že tato lekce bohužel přišla až moc pozdě. „Ale možná může inspirovat vás. Použiji zbytek mého času na zemi k tomu, abych odčinil své prohřešky a snažil se najít světlo uvnitř, v sobě a v jiných,“ dodal herec. Krátce na to byl mrtvý.

Isaac Kappy se narodil 17. února 1977. Objevil se ve filmech jako Unesená (2009), Terminator Salvation (2009), Fanboys (2009), Thor (2011) či 10 Years (2011). V roce 2009 se objevil i v seriálu Perníkový táta.

Témata: Isaac Kappy sebevražda