Vévodkyně Meghan zasadila veřejnosti a novinářům tvrdou ránu!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. května 2019 10:38

Britská vévodkyně Meghan je samé překvapení. Po tajemném porodu lidé očekávali, že konečně uvidí jejího synka a že podobně jako s dětmi vévodkyně Kate s nimi budou "vyrůstat". Ale chyba lávky. Princ Harry a jeho manželka se rozhodli úplně jinak.

Vévodkyně Kate s princem Williamem jsou miláčci Británie, stejně jako jejich děti. Veřejnost je mohla sledovat při vyrůstání, při jejich prvních krůčcích, při cestě do školy apod. 

Mnoho lidí se proto těšilo, až podobnou cestu absolvují i s dítětem vévodkyně Meghan. Archie Harrison Mountbatten-Windsor má ale předurčen jiný osud. Rodiče ho světu ukazovat nebudou.

A to téměř vůbec. Na veřejnosti se totiž objeví jen ve výjimečných případech. Harry a Meghan ho jinak chtějí držet stranou médií a skrývat ho před zraky veřejnosti.

Uvedl to deník The Times s tím, že princ Harry si své soukromí chrání ze všech členů královské rodiny nejvíce. Podle bývalého tajemníka prince Miguela Heada za tím stojí smrt jeho matky Diany. 

Proto je William k novinářům otevřenější, Harry byl mladší a se smrtí princezny se vyrovnával déle a hůře. Nedávno mu navíc vadilo, že novináři píší o jeho ženě Meghan, a ne příliš lichotivě. Tlak veřejnosti pak dolehl i na ní samotnou.

Možná i to přispělo k jejímu rozhodnutí porodit v utajení a dítě svět neukázat hned první den. Navíc se Harry s Meghan rozhodli nedat svému dítěti žádný titul a neukazovat ani jeho rodný list. 

Oběma tak navíc možná vyhovuje i to, že zmizí z Británie. Kam? TO je zatím otázkou. Média tvrdí, že Meghan se chce dočasně vrátit do Ameriky, aby byla blíže své matce. Královská rodina ale chce, aby i s Harrym odjeli ještě letos do Afriky. Tam by na humanitární misi měli strávit několik let.

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)