Drogy, nevěra, urážky! Macecha vévodkyně Meghan přinesla mrazivé svědectví!

Roslyn Markleová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. května 2019 16:52

Meghan už před svatbou odstřihla téměř celou svou rodinu. Zatímco její matka Doria jí po porodu pomáhá s malým Archiem, s otcem Thomasem a jeho rodinou se už měsíce neviděla! Své si teď k rodině Markleů řekla i Thomasova první manželka a Meghanina macecha!

Roslyn Markleová (73) tvrdí, že její bývalý manžel Thomas byl hrozný otec! Meghan mu prý nikdy nesmí dovolit, aby se stal součástí života jejího syna. Podle ní dědeček malého Archieho bral drogy, zanedbával vlastní děti a navíc to byl pořádný nevěrník!

Až dosud zůstávala první žena Thomase Marklea v pozadí – a to přesto, že s ním má tři děti, tedy Meghaniny nevlastní sourozence! Roslyn ovšem tvrdí, že Thomas své potomky vždy zanedbával a nezajímal se o ně. Prostě prý naprosto příšerný otec!

Roslyn byla za Thomase provdaná mezi lety 1964 až 1975 a celou tu dobu ji prý podváděl – dokonce i s někým z její rodiny. V roce 1979 se pak oženil s matkou Meghan Dorií Raglandovou. Ani tohle manželství mu ale nevydrželo, rozvedli se v roce 1987.

Teď je Roslyn přesvědčena, že Meghan by neměla nechat Thomase, aby se zapojil do Archieho života jako děda, obává se totiž, že se za ty roky vůbec nezměnil! Vždy na ni prý křičel, urážel ji, nedovolil jí, aby měla nějaké vlastní peníze a navíc jí později ani neplatil alimenty, takže rodina často neměla co jíst! Dokonce byla tak zoufalá, že jídlo pro svoje děti občas ukradla!

„Jelikož jsem už nepracovala, Tomova výplata byla jedinými penězi, které jsme měli,“ vzpomíná dnes Roslyn, který žije v Albuquerque v Novém Mexiku. Její tehdejší muž na ni prý křičel, když po něm chtěla peníze na jídlo nebo plenky. Řval na ni, aby si také našla práci.

Dodává ale, že se nikdy nechoval násilně. Vulgární ale byl – a to často. Thomas Markle tato obvinění rázně popřel. Roslyn ale trvá na tom, že Thomas byl velmi promiskuitní a navíc užíval kokain.

Témata: Meghan Markle Thomas Markle Roslyn Markleová