Meghan po porodu poprvé dojímá Brity: Na Den matek ukázala fotku Achieho nožiček!

Meghan Markle a Archie 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. května 2019 8:56 | Aktualizováno: 14. května 2019 23:43

Lidé po celém světě si v neděli připomněli Den matek. Dojemné přání a fotku sdílela také novopečená maminka, vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle!

Meghan je maminkou teprve pár dní, Den matek pro ni přesto podle všeho hodně znamená! Na oficiální instagramový účet Sussex Royal dojemný a neuvěřitelně roztomilý snímek. Na něm ve svých rukou drží maličké nožičky syna Archieho.

Sváteční den strávili Meghan, princ Harry a jejich novorozený syn doma ve Frogmore Cottage. „Dnes vzdáváme hold všem matkám – minulým, současným, budoucím i těm, které jsme ztratily ale na které navždy budeme vzpomínat. Ctíme a oslavujeme každou vás,“ vzkázala Meghan.

„Dnes je Den matek v Americe, Kanadě, Austrálii, na Novém Zélandu, v Jižní Africe, Keni, Japonsku a celé řadě evropských zemí. Pro vévodkyni ze Sussexu je tohle první Den matek,“ píše se ve vzkazu.

Vzkaz vévodkyně Meghan dojal statisíce lidí, na instagramu doteď získal téměř 1,8 milionu lajků. „Krásné,“ rozplývá se například známá herečka Sarah Jessica Parker, která se proslavila díky seriálu Sex ve městě.

Témata: Meghan Markle den matek Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor