Skončíš jako Diana! George Clooney drsně k vévodkyni Meghan!

George Clooney 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. května 2019 16:09

Americký hollywoodský herec George Clooney je blízkým přítelem prince Harryho a vévodkyně Meghan. Sám si proto všímal, jak britská média před porodem kritizovala vévodkyni prakticky za všechno. A nenechalo o to chladným ani nyní.

George Clooney se Meghan nezastává poprvé. Mediálního zájmu o její osobu si všiml už před pár měsíci. Tehdy ostře prohlásil, že může skončit jako princezna Diana!

"Všichni Meghan pronásledují. Je to žena v sedmém měsíci těhotenství a je pronásledována a zneužívána, stejně jako byla Diana. Historie se opakuje. A všichni víme, jak to tehdy dopadlo," uvedl před pár měsíci herec.

Na svá slova navázal i nyní, poté, co vévodkyně porodila. Opět se obořil na novináře s tím, že by měli Meghan dát pokoj. Podle amerických médií uvedl, že doufá, že na ni novináři budou milejší.

"Je to mladá žena, které se právě narodilo dítě," promlouval lidem do duše. Přiznává, že zájem o britskou vévodkyni je po porodu ještě intenzivnější, média by ale podle něj neměla zapomínat na to, že jde o čerstvou maminku.

Tlaku ze strany veřejnosti si je ale dobře vědoma i sama Meghan. To by ostatně jeden z důvodů, proč se rozhodla rodit jinde, v utajení a dítě světu neukázala hned první den. Vyjádřila se dokonce, že lituje vévodkyni Kate za to, co musela vždy jen pár hodin po porodu absolvovat.

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan poprvé ukázali na veřejnosti svého syna včera. Narodil se ale už v pondělí ráno. Několik hodin poté pár na instagramu rodiče oznámili, že dítě se jmenuje Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Témata: Meghan Markle George Clooney Princ Harry