Takhle reaguje svět na porod vévodkyně Meghan!

Meghan Markle 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. května 2019 11:18

Veřejnosti se včera ukázal nejen nejmladší člen britské královské rodiny Archie, ale poprvé od porodu také jeho matka, vévodkyně Meghan. Především ženy obdivují její odvahu, podle nich se totiž nestyděla ukázat, jak vypadá tělo ženy po porodu.

Poprvé po pondělním porodu se včera společně se svým novorozeným synem Archiem ukázala světu vévodkyně Meghan. Zatímco většinu lidí zajímal především vzhled nového člena královské rodiny, ženy bedlivě věnovaly pozornost také jeho matce.

Manželka prince Harryho přišla na tiskovou konferenci pro vybraná světová média v doprovodu svého muže. Pro slavností příležitost si oblékla béžové šaty s páskem, který zdůrazňoval její poporodní bříško. Někdejší úspěšná herečka se zkrátka za nějaké ty nedokonalosti nestyděla, což mnozí dokázali ocenit.

„Konečně někdo z královské rodiny ukázal, jak vypadá tělo ženy po porodu. Meghan se za něj nestydí a dokonce vyšla i v lodičkách,“ okomentovala nadšeně jedna z diskutujících na zahraničním webu. Podobný názor navíc zdaleka neměla sama.

„Takhle to má vypadat! Mateřství je úžasná záležitost a Meghan Markle svým outfitem dokázala, že je na to, co její tělo v posledních dnech zvládlo, pyšná,“ napsala další obdivovatelka vévodkyně. Hrdý je na svou manželku ostatně i princ Harry, který jí takové poklony skládal už v pondělí.

Odvážná však není pouze Meghan, stejnou vlastnost dostal do vínku i její syn. Jméno Archie je totiž odvozeno od Archibalda, což znamená „skutečně odvážný“. Zdá se, že kuráž podědil v genech od své maminky, zatímco jeho druhé jméno Harrison stvrzuje, že jde o syna prince Harryho.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)