Harry a Meghan představili světu svého syna! A co jméno?

Meghan a Harry poprvé ukázali svého potomka 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. května 2019 14:28 | Aktualizováno: 8. května 2019 17:08

Princ Harry a vévodkyně Meghan dnes ukázali světu svého syna, který se narodil v pondělí nad ránem. Stále však neprozradili, jak se jejich prvorozené dítě, pro které se zatím užívá označení „Baby Sussex“, jmenuje.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu dnes po poledni představili světu svého prvorozeného syna. Hrdý princ Harry jej na speciální tiskovou konferenci pro vybraná světová média přinesl spícího v náručí a označil jej za „uzlíček štěstí“.

Meghan zase prozradila něco o vlastnostech svého potomka, který má podle ní ten nejsladší temperament a je velice klidný. Podle astrologa mu přitom hvězdy daly do vínku rebelství. Možná i proto reagoval Harry slovy: „Nevím, kde se to v něm vzalo.“ Sám si totiž kdysi neodpustil několik skandálů.

The Duchess of Sussex has said she has "the two best guys in the world" as she and Prince Harry introduced their firstborn child to the world.Read more about the #RoyalBaby here: https://t.co/ViY3nYCNjy pic.twitter.com/8AIJFnojWn

— Sky News (@SkyNews) 8. května 2019

Svou ženu tím evidentně pobavil, ta si přesto stála za svým a uvedla, že má teď doma „dva nejlepší muže na světě“. Oba manželé pak označili posledních několik dní za speciální období.

Po dnešku je tedy jasné, že se nevyplní řada spekulací. Na veřejnosti se třeba mluvilo o tom, že Meghan chtěla svého syna ukázat až na obálce populárního magazínu Vogue. Mnozí lidé se také domnívali, že potomek bude díky jejím africkým genům mít snědou kůži.

Jedna otázka však nadále zůstává nezodpovězena. Jak se „Baby Sussex“ jmenuje? Především sázkaři si musí na odpověď ještě počkat, protože Harry a Meghan to neprozradili ani dnes. Nadále však zůstávají stejní favorité: Alexander, James a Arthur. Objevují se však i sázky na Spencera. Harryho matka Diana se totiž za svobodna jmenovala Spencerová.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)