Princ Harry se prý prořekl! Jak se bude jmenovat jeho syn?

Princ Harry 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. května 2019 10:20

Jak se bude jmenovat syn prince Harryho a jeho ženy Meghan? Odpověď zajímá celou Velkou Británii od pondělního odpoledne, někteří lidé však tvrdí, že už ji znají. Klíčovou indicii měl poskytnout sám hrdý otec.

Čekání na narození prvorozeného potomka prince Harryho a vévodkyně Meghan v pondělí, kdy byla šťastná zpráva potvrzena, plynule vystřídalo čekání na to, jak se bude jejich syn jmenovat. Oficiálně to zůstává tajemstvím, někteří fanoušci však už mají jasno.

Bookmakeři za favority označovali jména jako Arthur nebo Philip, spekulovalo se také o Spencerovi na počest Harryho maminky Diany. Podle spekulací obyčejných lidí však ani jedna ze zmíněných variant není správná.

Princ Harry měl podle nich jméno potomka nechtíc prozradit během rozhovoru pro média, v němž v pondělí plný dojetí oznámil narození dítěte. Klíčovou indicií je místo, kde se celá událost odehrála.

Vévoda ze Sussexu totiž stál před koňskými stájemi a za jeho zády byli vidět dva hřebci a cedulky s jejich jmény George a Sir John. Právě to má být podle spekulací fanoušků klíčová indicie ke jménu nového člena královské rodiny.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Kvě 6, 2019 v 9:17 PDT

George totiž ze souboje vylučuje fakt, že svého prvorozeného syna tak pojmenoval Harryho bratr William se svou ženou Kate. „Baby Sussex“, jak se bezejmennému potomkovi Harryho a Meghan zatím přezdívá, se tak podle fanoušků bude jmenovat John. Potvrdit to však musí sám vévoda s vévodkyní.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)