Velmi netradiční přání: Co vzkázali William a Kate po porodu Meghan a Harrymu?

Princ William a vévodkyně Kate 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. května 2019 18:39

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se radují z narození prvního potomka! Přání jim chodí z celého světa. je jasné, že mezi gratulanty nemohou chybět ani Kate a William - a to přesto, že si i vrabci na střeše špitají, že vztahy mezi oběma páry se v poslední době výrazně zhoršily!

K narození miminka Meghan a Harrymu poblahopřáli i William a Kate! Z jejich slov je ovšem jasně cítit, že se domnívají, že rodičovství není žádný med!

„Vévoda a vévodkyně z Cambridge jsou potěšeni zprávami o narození syna vévody a vévodkyně ze Sussexu a těší se na setkání s nejnovějším přírůstkem do rodiny,“ uvedl na svém oficiálním instagramovém účtu Kensingtonský palác.

Další vzkaz byl o poznání osobnější. „Jsme naprosto nadšeni - vítejte ve společnosti spánkově deprivovaných!" vzkázali novopečeným rodičům vévoda a vévodkyně z Cambridge, kteří dobře vědí, o čem je řeč!

William dodal, že rodičovství je právě o tom, že se jeho bratr a švagrová nějakou dobu pořádně nevyspí! Zároveň prozradil, že se na svého malého synovce pojedou v řádu několika dní podívat a že už se na to moc těší!

Kate a William mají doma už tři ratolesti, spekuluje se ovšem o tom, že by Kate mohla být již velmi brzy těhotná počtvrté! Sama Kate se podle médií nechala slyšet, že by chtěla velkou rodinu. Na to, jestli otěhotní do konce tohoto roku, dokonce bookemakeři vypsali sázky!

Témata: Kate Middleton Princ William Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)