NEJVĚTŠÍ TAJEMSTVÍ Meghan odhaleno: Rodila doma?

Meghan Markle a princ Harry 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. května 2019 8:38

Přání Meghan Markleové se s velkou pravděpodobností nevyplnilo. Prvorozený syn vévody a vévodkyně ze Sussexu přišel na svět v jedné z nejpřepychovějších londýnských nemocnic. S odvoláním na zdroje zevnitř královské rodiny to tvrdí jeden z britských deníků.

Plány na porod v domácím prostředí Frogmore Cottage ve Windsoru vzaly za své. Tvrdí to alespoň britský deník Daily Mail, podle kterého princ Harry a speciální tým Scotland Yardu tajně převezli Meghan do nemocnice The Portland, která se řadí mezi nejlepší v britské metropoli.

Dokazují to minimálně náklady, které jsou pacienti v tomto zdravotnickém zařízení nuceni vynaložit. Jen za nejzákladnější ošetření tu zaplatíte 15 tisíc liber (cca 450 tisíc korun). Roli při volbě nemocnice mohl hrát fakt, že v The Portland se narodily dcery prince Andrewa Beatrice a Eugenie.

Převoz vévodkyně ze Sussexu do nemocnice měl být tak přísně utajený, že o něm podle deníku Daily Mail neměli tušení ani někteří členové královské rodiny. Další detaily dosud nejsou známy, kupříkladu se tedy stále neví, zdali lékaři u Meghan vyvolali porod uměle, jak se spekulovalo v předcházejících dnech.

Zatím není známo ani jméno chlapce, který přišel na svět krátce před půl šestou ráno místního času. Dojatý princ Harry přiznal, že jej s Meghan stále vybírají. Mezi favority momentálně patří Arthur, Alexander, James nebo Albert.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Kvě 6, 2019 v 9:17 PDT

Veřejnosti by měl být jejich prvorozený potomek představen nejpozději ve středu. Syn Harryho a Meghan zaujal sedmé místo v pořadí následnictví britského trůnu. Stejné místo náleželo v době narození i současné královně Alžbětě.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)