Meghan a Harry to schytali za vzkaz Charlotte! Chybělo důležité slovo!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. května 2019 14:12 | Aktualizováno: 6. května 2019 22:38

Princ Harry a vévodkyně Meghan mají momentálně jiné starosti, jednou se však možná dostanou k názorům lidí, kteří jim spílají za jejich vzkaz ke čtvrtým narozeninám neteře Charlotte. Kritikům v něm totiž chybělo jedno důležité oslovení.

Pro prince Harryho a vévodkyni Meghan jsou to dny plné napětí a očekávání, přesto jim někteří internetoví hrdinové nedají pokoj. Přestože si nastávající rodiče minulý týden vzpomněli na čtvrté narozeniny neteře Charlotte a poslali jí milý vzkaz, mnoha lidem v něm chybělo jedno důležité slovo.

„Všechno nejlepší, Charlotte! Mnoho lásky, H a M xo,“ stálo v jejich vzkazu pod sérií fotografií malé Charlotte, které pořídila a zveřejnila její maminka Kate. Zatímco většinu lidí tato slova nepohoršila, někteří poukazovali na to, že pár zapomněl na oslovení „princezna“, které Charlotte náleží.

„I na Instagramu Kensington Royal, kde mají svůj účet rodiče princezny a princů, ji oslovují jako princezna Charlotta,“ zmiňuje se jeden z fanoušků královské rodiny, který se nebál ukázat na domnělého viníka. „Meghan se chová bez špetky respektu tak, jako to udělala i princi Louisovi,“ vysvětluje.

Na to samé upozorňovaly i další komentáře. „I když jsou díky princi Harrymu rodina, musí ji oslovovat princezna, když ji tak nazývají ostatní členové královské rodiny. Není to proto, že jsou rodina. Jde o respekt,“ myslí si další diskutující.

Minimálně ještě jeden internetový komentátor se pozastavil nad tím, proč dceru prince Williama a vévodkyně Kate neoslovili jako princeznu, ačkoliv je to běžný znak respektu. „Dokonce i královna jí říká princezno,“ zní opravdu pádný a silný argument. Odpověď na vznesené otázky však znají jen Harry a Meghan, kteří teď mají jiné starosti.

Témata: Princ Harry Meghan Markle princezna Charlotte Elisabeth Diana královská rodina (gbr)