Našli ho na místě, kde Josef Šural zemřel!

Isaac Sackey

Autor: Jan Novák, stars24.cz

4. května 2019 15:13 | Aktualizováno: 5. května 2019 5:01

Místo, kde se stala tragická autonehoda při níž zemřel český fotbalista Josef Šural, je nyní pietní. Lidé sem chodí pokládat květiny. Nehoda je přitom stále v šetření.

Český fotbalový reprezentant Josef Šural zemřel v Turecku po nehodě minibusu, kterým se s dalšími hráči Alanyasporu vracel z nedělního ligového utkání na hřišti Kayserisporu. Osmadvacetiletý útočník podlehl zraněním v nemocnici, kam bylo převezeno i šest jeho spoluhráčů.

Ve vyšetřovací vazbě je řidič Esat A., který tvrdí, že při jízdě nespal. Nad autem ale zrtratil kontrolu. Na místě tragédie se také našel ztracený zlatý řetízek.

Kromě Šurala cestovalo v autě ještě dalších 6 fotbalistů Alanyasporu a zranění utrpěl i bývalý fotbalista Liberce Isaac Sackey. Ten také spěchal domů za svou rodinou a malým dítětem.

Isaac z nehody naštěstí vyvázl jen se zlomenou pravou rukou. Po nárazu pomáhal hledat Josefa Šurala. Po nehodě pak ale začal hledat zlatý řetízek. Ten našli zaměstnanci magistrátu města Alanya, kteří jej přivezli po nehodě do klubu. Sackey se o něj přihlásil a poděkoval Hüseyinu Bozovi a Hüseyinu Aladagovi za jejich citlivé chování.

Témata: Josef Šural Isaac Sackey