Meghan Markleová terčem závisti vévodkyně Kate! Jaký je důvod?

Meghan Markle a Kate Middleton 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. května 2019 17:00 | Aktualizováno: 5. května 2019 21:24

Dočká se Velká Británie narození dalšího člena královské rodiny? Podle zdrojů z královských paláců si vévodkyně Kate usmyslela, že chce s prince Williamem další dítě. Přesvědčit ji k tomu měla Meghan Markleová i její vlastní děti.

Podle zdroje deníku Daily Mail by si vévodkyně Kate přála v reakci na těhotenství manželky prince Harryho Meghan Markleové mít čtvrté dítě, přestože předchozí tři těhotenství byla v jejím případě dost komplikovaná. Láska k dětem je ale větší.

Princ William a Kate mají v současnosti tři děti: pětiletého George, čtyřletou Charlotte a ročního Louise. Právě jejich ratolesti jí měly přesvědčit k tomu, aby chtěla dalšího potomka.

Podle zdrojů zevnitř královské rodiny si totiž vévodkyně Kate všimla, jaké pouto se vytvořilo mezi Georgem a Charlotte, proto by si moc přála, aby to samé mohl zažít i Louis. Čtvrtým potomkem by tedy, pokud možno, měla být holčička.

Kate by se tak v počtu dětí vyrovnala Williamově babičce, královně Alžbětě. Původně se přitom předpokládalo, že chce mít tři děti jako její matka Carole.

Podle serveru New Idea se jí William rozhodne vyhovět, protože vždy udělá vše, co své manželce na očích vidí. Velkou Británii tak možná už brzy čeká oslava narození dalšího člena královské rodiny.

Témata: Kate Middleton Princ William Meghan Markle