Princové William a Harry jsou na ostří nože? Důkaz je zde!

Britští princové William a Harry s manželkami

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. května 2019 15:04 | Aktualizováno: 3. května 2019 3:05

William a Kate čekali od Harryho a Meghan asi šťastnější novinku. Namísto zprávy o narození synovce nebo neteře se však dozvěděli, že je Harry a Meghan přestávají sledovat na sociální síti. Je to důkaz války, která má údajně zuřit uvnitř královské rodiny?

Princ William a vévodkyně Kate dnes na instagramovém profilu Kensingtonského paláce zveřejnili sérii nových fotografií dcery Charlotte, která dnes slaví 4. narozeniny, strýc s tetou si je však nejspíš neprohlédli.

Nejen, že Meghan a Harry mají starosti s prvorozeným potomkem, ať už se narodil, nebo ne, především však přestali profil Kensigtonského paláce na Instagramu sledovat. Zdá se, že válka uvnitř královské rodiny, o níž se často spekuluje, má na sociálních sítích reálnou podobu.

Meghan a Harry to zdůvodňují tím, že se rozhodli přestat sledovat všechny, koho doposud sledovali, aby si mohli zvolit jen ty účty, které se zabývají problematikou mentálně postižených lidí. Těm se oblíbený pár věnuje ve své charitativní činnosti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

May is Mental Health Awareness Month in the US and May 13-19 is Mental Health Awareness Week in the UK. To pay tribute to all of the incredible work people across the globe are doing in this space, we are hoping to shine a light on several Instagram accounts that promote mental well-being, mental fitness, body positivity, self-care, and the importance of human connection - to not just hear each other, but to listen. There are countless organisations doing amazing work for mental health - please consider the accounts we’ve highlighted as a small snapshot of this global support network. We are all in this together. We invite you to explore the extraordinary stories of strength, and the commitment to kindness as seen in the above accounts. Each month we will honour this same concept and change the accounts we solely follow based on a different theme or cause. Please go to our homepage and click “following” to see each of the select accounts and find out more about their work. Please note: Images shared are from some of the handles we are now following

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Dub 30, 2019 v 3:47 PDT

„Každý měsíc budeme užívat ten samý koncept a obměníme všechny sledované účty na základě jednoho tématu nebo problému,“ vysvětlují vévoda a vévodkyně ze Sussexu své rozhodnutí na vlastním instagramovém účtu.

Pro mnohé šokující rozhodnutí si však žádnou odvetu ze strany budoucího královského páru nevysloužilo. Kate s Williamem nadále sledují účet Harryho a Meghan a zdá se, že válka uvnitř královské rodiny je opravdu jen smyšlenkou britských médií.

Témata: Princ William Princ Harry Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)