Vévodkyně MEGHAN asi PORODILA!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. května 2019 8:31

Britská vévodkyně Meghan už má pravděpodobně porod za sebou. Přiklání se k tomu řada britských médií s tím, že tomu nasvědčuje hned několik okolností. Například nově oznámená cesta prince Harryho do zahraničí.

Je pravděpodobné, že nový královský potomek už je na světě. Tvrdí to řada britských médií, která se odkazují na několik indicií souvisejících s porodem. Tou zřejmě nejvýznamnější je návštěva královny Alžběta v sídle Frogmore Cottage.

Zdroj z Kensingtonského paláce sice popřel, že by se královna vydala za novorozencem Harryho a Meghan, média ale uvádí, že podobné návštěvy královny jsou velmi neobvyklé. Vzhledem k tomu, že návštěva byla nečekaná, spekuluje se o tom, že se Alžběta jela podívat na novorozeného královského potomka.

To, že je dítě na světě, tvrdí i známý britský DJ Chris Evans. Ten v ranní show Virgin Radia podle serveru Express uvedl, že vévodkyně Meghan Markle už princi Harrymu porodila prvorozené dítě.

Spekulacím také nahrává čerstvá zpráva, kterou zveřejnil královský palác. Ten totiž uvedl, že princ Harry odjede ze země. Konkrétně zamíří příští týden do Nizozemska na akci v Amsterdamu a poté se přesune do Haagu, kde oficiálně zahájí letošní odpočítávání Invictus Games.

Je více než pravděpodobné, že by se této role zhostil jiný člen královské rodiny, kdyby hrozilo, že se během příštího týdne narodí jeho syn. Proto se řada novinářů domnívá, že Meghan má už porod za sebou.

Původní datum porodu bylo údajně stanoveno na 28. dubna. Podle britského serveru Evening Standard se ale zdá, že o víkendu se k porodu neschylovalo. Princ Harry byl v ten den spatřen na londýnském maratonu. Server usuzuje, že kdyby se porod blížil nebo probíhal, byl by raději u něj, než na veřejnosti.

Následně se odhadovalo, že dítě přijde na svět 2. května. Nově zveřejněné indicie ale naznačují, že k tomu už mohlo dojít, a to někdy mezi pondělkem a středou. Na oficiální oznámení si ale fanoušci budou muset ještě zřejmě počkat.

Server The Sun totiž uvedl s odkazem na zdroj v královském paláci, že Meghan se rozhodla rodit v utajení proto, aby nemusela v den porodu pózovat před nemocnicí fotografům ve značkových šatech, lodičkách a s makeupem na tváři. Dokonce kvůli tomu lituje i vévodkyni Kate.

"Bylo mi jí líto," měla podle deníku říct Meghan na adresu švagrové, vévodkyně Kate, když ji viděla, jak třikrát před vchodem do soukromého křídla nemocnice Lindo Wing pózovala se svými nově narozenými dětmi.

Původně se ale hovořilo o tom, že v nemocnici Svaté Marie v londýnské čtvrti Paddington, v níž rodí všechny členky královské rodiny už 40 let, Meghan porodí. To ale bylo nakonec zamítnuto a změněno na porodnici nedaleko Frogmore Cottage. 

Jak se nakonec ukázalo, ani tady se ale porod neuskuteční, chvíli na to se totiž objevila nová informace, a sice možnost domácího porodu. A ta se nakonec podle britských médií potvrdila.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)