Meghan šokovala Kate! Dohnala ji k slzám!

Kate Middleton 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. dubna 2019 8:29 | Aktualizováno: 30. dubna 2019 23:02

Vévodkyně Meghan nechodí pro ostrá slova daleko. Své o tom ví i vévodkyně Kate, kterou údajně nastávající maminka dohnala až k slzám!

Magazíny NowToLove a Woman's Day tvrdí, že Meghan se podařilo vévodkyni Kate doslova dohnat k slzám. Jejich nevraživost se totiž dostala na úplně jinou úroveň.

Meghan údajně prohlásila, že nechce, aby její dítě mělo s Kate cokoliv společného. To manželka prince Williama nerozdýchala několik dní se z toho vzpamatovávala. Chtěla totiž, aby byla celá rodina pohromadě.

Kate si pravděpodobně myslela, že si její děti budou hrát s novým královským potomkem. Vztahy mezi bratranci/sestřenicemi ale očividně nebudou moc příznivé.

Kate se měla drtivou zprávu dozvědět pravděpodobně ještě před Velikonocemi. Ta ale jen přilila olej do ohně sváru, který mezi oběma vévodkyněmi panuje.

Obě vévodkyně se spolu moc nemusí a do sporu musela vstoupit už i samotná královna. Díky jejich neshodám se hádají i princové Harry a William a vše vyústilo v odchod Harryho a Meghan z královského paláce.

Meghan je zkrátka svá, na královský protokol nedbá a desítky let staré tradice u ní vzaly za své. Za to se ale do ní nedávno obula její vlastní sestra! "Měla by se Kate inspirovat. Ona je zkušená a s miminkem jí může pomoct," uvedla Samantha.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)