Meghan porodila? Pohlaví a jméno dítěte prozrazeno!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. dubna 2019 20:30 | Aktualizováno: 30. dubna 2019 8:23

Mohla už vévodkyně Megan porodit? Možné to je, termín měla na neděli a podle svědků se u jejího sídla objevila sanitka i vrtulník. Královská rodina ale vše tají. Co však bylo prozrazeno je jméno a pohlaví.

Už delší dobu se spekuluje o pohlaví a jménu. Média tvrdí, že by mohlo jít o holčičku. Nahrávají tomu barvy, které Meghan použila na nedávnou oslavu v USA, kde pro své přítelkyně uspořádala večírek. 

To potvrzuje i portál The Telegraph, který tvrdí, že nejpravděpodobnější jména pro holčičku, která by si mohl královský pár vybrat, jsou Diana a Victoria. V úvahu ale připadá i Alice, Grace a Isabella.

Naopak chlapec by se mohl jmenovat Arthur, James nebo Edward. Bookmakeři navíc nezavrhli možnost, že by se Meghan a Harrymu narodila dvojčata. To ale není příliš pravděpodobné.

Zahraniční média ale nyní upozornila na jeden Meghanin starší příspěvek.  Kdysi se na Instagramu svěřila, že až se stane maminkou, její dítě dostane luxusní hodinky Cartier za 150 tisíc korun. Na zadní stranu měla nechat gravírovat iniciály "Pro M. M. od M. M.".

Co to znamená? Podle médií jméno Mary! To by ostatně potvrdilo spekulace, že dítětem prince Harryho a Meghan bude holčička. A možná už je. Vévodkyně totiž rodí v novém sídle ve Frogmore Cottage.

Spekulace o porodu podnítila i sanitka, kterou na místě o víkendu viděli novináři. Navíc se zde údajně objevil i vrtulník, podle mnoha lidí tak má Meghan už porod za sebou. Dítě totiž podle několika zdrojů mělo přijít na svět 28. dubna.

Královský palác ale zatím nic neprozradí. Poprvé nezveřejní podrobnosti o dítěti, tedy váhu, výšku, čas porodu a pohlaví. Vévodkyně Meghan a princ Harry se rozhodli, že se žádné informace zveřejňovat nebudou.

Meghan podle britských médií ani své novorozené dítě neukáže světu a lidé tak uvidí děťátko až několik dní či týdnů po porodu a do té doby může probíhat vše v naprostém utajení.

Moka Meierová, odbornice na královskou etiketu, pro The Sun uvedla, že vévodkyně z Sussexu také zřejmě poruší tradice, co se jména novorozence týče. Může si totiž vybrat prostřední jméno, které odráží její lásku k Africe nebo její americký odkaz.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)