ŠOK! Harry opouští Meghan v den, kdy má porodit!

Meghan Markle a princ Harry 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. dubna 2019 12:34

Velká Británie je v očekávání narození prvorozeného dítěte prince Harryho a jeho ženy Meghan. Ačkoliv většina lidí očekává, že k porodu dojde dnes, princ má na programu účast na jedné akci v Londýně. Uteče mu klíčová chvíle jeho života?

Zatímco jedna klíčová osoba, Meghanina maminka Doria, do Frogmore Cottage dorazila, princ Harry svou ženu v důležitý den na několik hodin opustí. Má totiž v plánu účast na dnešním londýnském maratonu, kde bude podporovat tisíce běžců. Dá se však očekávat, že kdyby se schylovalo k narození dítěte, plány by bleskurychle změnil.

A schylovat se k tomu orpavdu má, například britský deník The Sun tvrdí, že právě dnešek je dnem, kdy má vévodkyně Meghan porodit. Nepochybují o tom ani sázkaři, kteří ve velkém sázeli na neděli. Nakonec však rozhodne příroda.

Jasno má být také o tom, kde bývalá herečka královské dítě porodí. Ačkoliv si vznešený pár nechává detaily chystaného porodu pro sebe, zdá se být velice pravděpodobné, že Meghan porodí potomka doma ve Frogmore Cottage. Sázková kancelář Ladbrokes už dokonce zastavila možnost sázet na místo narození dítěte.

Protože si nastávající matka vybrala pro porod domácí prostředí, o narození miminka bude královská rodina informovat veřejnost prostřednictvím tiskové zprávy, která nemusí vyjít v den porodu.

Meghan si údajně přeje být při porodu doma co nejdéle. Pokud však nastanou komplikace, je v pohotovosti nedaleká nemocnice Frimley Park v Surrey, do které zabere cesta zhruba 30 minut. My si však přejeme, aby porod proběhl bez jakýchkoliv komplikací.

Témata: Princ Harry Meghan Markle