Vévodkyně Meghan už rodí? U jejího domu je sanitka i vrtulník!

Meghan Markle a princ Harry 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. dubna 2019 14:36

Už je to tu? Už přišly porodní bolesti? Na to se teď ptá celá Británie! U Frogmore Cottage, sídla Meghan a Harryho, stojí sanitka a je tak možné, že vévodkyně už přivedla na svět svého prvního potomka?

Vzhledem k tomu, že se Meghan rozhodla porušit tradice a rodit doma a ne v luxusním křídle jedné z londýnských nemocnic, se už několik dní zraky všech královských fanoušků upínají k Frogmore Cottage!

Rodit by vévodkyně ze Sussexu měla každým dnem a tak samitka stojící poblíž královského sídla vyvolala pořádný poprask! Znamená to snad, že se u Meghan objevily komplikace? Nikdo vlastně neví, co se děje!

Jisté je jen to, že bylo kousek od sídla zaparkované záchranářské auto se třemi zdravotníky uvnitř. Údajně tam stálo asi 24 hodin! Briotská média se také dokazují na svědky, kteří viděli nad pozemkem Frogmore Cottage létat vrtulník!

Bulvární The Express s odvoláním na své zdroje tvrdí, že se Meghanini fanoušci radují předčasně! „Zdá se, že je to falešný poplach a sanitka nesouvisí s královským dítětem,“ píše deník.

Jak to tedy je? Nikdo neví! Zdá se, že si budeme muset počkat, až palác zveřejní oficiální informace. A to zřejmě jen tak nebude! 

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)